FinHome  houten huizen
Ook als zelfbouwpakket met bouw begeleiding

Model Onkamo 90 m2 woonoppervlakte met zolder

FinHome houten huizen is de Nederlandse importeur van Kuusamo loghouses en tevens bouwer van ecologische, kwalitatief hoogwaardige houten woningen. Onze Finse leverancier garandeert de kwaliteit van het hout, onze bouwteams zijn individueel allemaal aangesloten bij de stichting Bouwgarant of Woonborg.

Wij bieden volledig sleutelklare woningen met keuken, sanitair, vloeren belegd, zonnepanelen, keuze uit verschillende verwarmingssystemen en meestal gasloos. Er zijn banken die klanten belonen met zo.n duurzame, energiezuinige woning met een lagere rente op hun hypotheek

Bovendien zijn onze huizen, bewezen in Japan, aardbevingbestendig. Ze zijn ook geluidsarm, veel buitengeluiden dringen niet door want hout geleidt geen warmte of koude maar ook geen geluiden.

Van een tinyhouse, mantelzorgwoning, seniorenwoning, verandawoning of tot en met een woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte volgens onze modellen of met aanpassingen zoals u het wenst.

Wij kunnen de woningen ook met houtskelet voor de uitstekende isolatie en aan de buitenkant gemetseld bouwen voor het geval dat een Gemeente niet akkoord gaat met houtbouw. In samenwerking met Duitsbouwteam maken we de woning Schlüsselfertig

Saapunki 173 m2 woonoppervlakte


Saapunki 99 m2 woonoppervlakte


Type seniorenwoning 109 m2

Model Apaja

Huis Huhtala

Ku 227 m2 woonoppervlakte

Oulanka 109 m2We hebben nog veel meer modellen 

vraag daarom de digitale powerpointpresentaties met plattegronden aan met

woongenotonline@gmail.com